Even voorstellen…….

belieder mobieltjesmonteur

Ons winkelcentrum is volop in beweging en er vestigen zich van tijd tot tijd ook nieuwe ondernemers. 

Vandaag stellen wij voor: Speciaalzaak  Belieder / Mobieltjesmonteur

 

belieder mobieltjesmonteur

Als speciaalzaak Belieder zijn we sedert 2013 gevestigd te Lelystad. Wij zijn begonnen als een shop in shop winkel in Lelystad van 10m2. Echter zijn we hard gegroeid in de afgelopen 4 jaar. Hetgeen erin heeft geresulteerd dat we ondertussen niet 1 maar 2 winkels hebben in Lelystad en meerdere webshops.

Speciaalzaak Belieder / Mobieltjesmonteur is de voordeligste telefoonwinkel van Lelystad. Wij staan bekend om onze zeer voordelige telefoonhoesjes, oordopjes en oplaadkabels. Uiteraard blijft ons nummer 1 product de tempered glass bescherming van hoge kwaliteit die maar € 4,99,- kost en die wij gratis voor u erop plakken. Voor een groot gedeelte van ons assortiment kunt u ook terecht op onze webshop speciaal gemaakt voor telefoon en tabletaccessoires www.mobieltjesmonteur.nl .

Na 4 jaar in het stadshart van Lelystad een winkel te hebben gehad, zijn we in 2017 verhuist naar het Lelycentre. Wij zijn dan ook zeer blij dat onze vaste klanten die wij in 4 jaar hebben leren kennen ons ook in het Lelycentre weer hebben gevonden. Daarnaast hebben we in het Lelycentre veel nieuwe klanten mogen ontvangen. We hebben hier 2 winkels geopend. 1 daarvan, Mobieltjesmonteur is onze telefoonwinkel. We hebben ons al 4 jaar gespecialiseerd in telefoon en tablet accessoires en reparaties. In die jaren hebben we enorm veel kennis en ervaring opgebouwd over de verschillende soorten telefoons en tablets. We heten niet voor niets een speciaalzaak.

Daarnaast verkopen wij sinds kort ook telefoonabonnementen van Lebara, als enigste in Lelystad en omgeving. Lebara heeft sinds kort telefoonabonnementen toegevoegd aan hun productlijn. De abonnementen zijn zeer voordelig geprijsd en ideaal voor eenieder.

1 GB internet en onbeperkt bellen en sms’en voor maar € 5,- per maand of wat denkt u van voor  € 2,50 extra ook onbeperkt bellen naar 42 landen wereldwijd.

Heeft u meer internet nodig, dan kunt u al onbeperkt bellen, sms’en en 3GB aan internet voor maar € 10,-.  

Dus kom langs voor deze mooie aanbiedingen van Lebara en profiteer nu !

Wij doen altijd ons uiterste best voor iedere klant om hun de beste winkelervaring te geven die wij maar kunnen bieden. Klantvriendelijkheid staat dan ook bij ons op nummer 1, 2 en 3. Daarnaast proberen we ook met onze prijzen altijd gelijk of goedkoper te zijn aan het internet. Wij staan bekend om onze goede adviezen, eerlijkheid, en oprechte klantvriendelijkheid. Aan de klantreacties en ervaringen te merken, wordt dat zeer op prijs gesteld. Bij ons is geen een klant een nummer en van de meeste klanten weten we bij binnenkomst al precies wat ze willen. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Uiteraard vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk en daarom doen wij ook ons uiterste best om een gezellige sfeer te creëren. Bij ons staat niet de verkoop van een product voorop, maar het goed helpen van een klant. Vroeger toen je in een winkel kwam, wisten de medewerkers wie je was en wisten ze welke producten je wilden en kende je hun en zij kenden jou. Het ouderwets winkelen en dat is precies hetgeen wij elke dag weer proberen te doen in onze winkel. Een winkel waarin je gewaardeerd wordt als klant. Niet voor niets is onze slagzin, Speciaalzaak Belieder, speciaal voor jou!. Bij speciaalzaak Belieder is dat meer dan een motto, het is ons dna.

Dus kom langs voor een goede kabel of hoesje tegen een lage prijs en maak kennis met onze enthousiaste team van specialisten op de Plaats 4 in het Lelycentre. ( oude pinautomaat Rabobank)

Met vriendelijke groet,

Bahreddine Belhaj

Eigenaar Speciaalzaken Belieder

Natuurlijk 't Lelycentre